Print...

Zoutman Industries

Als onafhankelijke zoutproducent specialiseert ZOUTMAN zich in de productie en de verwerking van verschillende types zout. Productie, korrelgrootte, vochtgehalte, verpakking (tot en met private label) kan op maat van de klant. Deskundigheid en controle zorgen voor kwaliteit. Onze strategisch gelegen vestigingen en onze raffinage-eenheid in de haven van Gent (Kluizendok) garanderen efficiëntie, snelheid en kwaliteit aan competitieve prijzen.

ZOUTMAN staat voor:

Topkwaliteit

SAFE ROAD SALT voldoet steeds aan de strengste normen en beantwoordt aan de standaarden NF P98-180, BS3247-2011 en ASTM D632.

Dagelijkse en periodieke controles, uitgevoerd door zowel ons eigen laboratorium als een extern labo garanderen steeds een uitstekende kwaliteit.

Snelle levering

Eigen kippers, tankwagens, huifwagens, plateauwagens en een degelijke samenwerking met vaste onderaannemers zorgen ervoor dat we zeer flexibel en uiterst snel kunnen leveren.

Bovendien zijn onze vestigingen - in geval van afhalen - goed bereikbaar en beschikken we over de nodige faciliteiten om vlot 250 vrachtwagens en tot 15.000 ton bulk per dag te kunnen laden.

Alle mogelijke verpakkingen

Bij ons kunt u terecht voor afhaling en levering van wegenzout in zowel bulk (gekipt/geblazen), big bags (1.000-1.250 kg) als in zakken (5-10-25 kg) maar ook onder de vorm van pekel.

Grootste zoutvoorraad

Met een overdekte opslagcapaciteit van ruim 300.000 ton bulkzout beschikt ZOUTMAN over een voldoende grote voorraad om vlotte en snelle leveringen te garanderen.

Service & advies

ZOUTMAN draagt een goede klantenrelatie hoog in het vaandel: flexibiliteit, een persoonlijke behandeling en bovendien zijn we permanent bereikbaar.
Omdat wij ons enkel op zoutproducten concentreren, is ZOUTMAN dé zoutspecialist. Wij delen graag onze kennis met u en staan u dan ook graag bij met advies.